båttur oslojorden.png

Båttur i Oslofjorden

Dersom dere aldri har vært på båttur i Oslofjorden, er dette noe vi anbefaler på det høyeste. Fjorden ser alltid annerledes ut når man selv er på bøljan blå, og vi lover at dere også vil kjenne historiens sus når dere er på båttur i Oslofjorden med S/V Legend.

Båten, som er over hundre år gammel, har en fascinerende historie bak seg før hun endelig i 1955 endte på norske hender. Nå er fartøyet renovert slik at båten holder alle de høye krav til sikkerhet som finnes i dag, men sjelen er der fortsatt. Det merkes spesielt når vi kjører for fulle seil.

Det er også noe med apetitten når man er på båttur i Oslofjorden, og derfor har våre dyktige kokker sammensatt en kulinarisk meny der vi er sikre på at de aller fleste finner noe de liker.

Dersom det er spesielle ønsker i forhold til mat, underholdning ombord eller noe annet, er det naturligvis bare å kontakte oss på forhånd. Vi vil strekke oss langt for at deres selskap skal bli så vellykket som mulig. Har dere lyst til å ta en titt på båten før dere bestemmer dere, er det bare å komme innom Rådhusbryggen hvor vi ligger til kai.

En båttur på Oslofjorden passer for alle type selskaper som bedriftsfester, jubileum, bryllup eller noe helt annet. Med et erfarent mannskap er dere alltid i trygge hender og skulle det være noe, så er det bare å si ifra.

Vi gleder oss til å ta med dere på båttur i Oslofjorden!