Båtturer i Oslofjorden

båtutleie oslojorden.png
 
 

Vi tilbyr båtturer i Oslofjorden for selskaper på mellom 50 og 160 gjester. Det betyr at vi kan sørge for alt fra firmafester til jubileum eller andre anledninger. Med en utvidet og lekker meny komponert av markedets ferskeste råvarer, danner våre båtturer i Oslofjorden grunnlaget for livslange minner og fine opplevelser.

Gjennom fartøyets lange og kronglete historie og vårt fokus på havmiljø, har vi knyttet til oss flere gode samarbeidspartnere innen alt fra lokalhistorie til maritim kompetanse på havmiljø. Det betyr at vi kan tilby forskjellige opplegg, alt fra en kort introduksjon om fjorden til skreddersydde heldagsopplegg, på deres båtturer i Oslofjorden. Dette er et tilbud som stadig flere benytter seg av og der vi får mange gode tilbakemeldinger.

Selve båten er Blueflag- registrert og unik i form av at det er Norges eneste seilende og sertifiserte miljøfyrtårn. Innredningen er i teak og mahogni, toalettene er flislagte og selv om hun er pusset opp og fikset på, kan man merke historiens sus når man drar på båtturer i Oslofjorden.

Hvorfor ikke gjøre noe annet enn å arrangere en tradisjonell sommerfest på jobben? Vi lover dere en sublim maritim opplevelse på våre båtturer i Oslofjorden, og vårt glade mannskap vil naturligvis stå til deres disposisjon under hele turen. Ta også en titt på vår meny bestående av gourmet-retter og våre tilhørende viner. Under hver rett er det listet allergener. Det er naturligvis mulig med spesielle forespørsler om man er ute i god tid på forhånd.

Mange setter pris på å se båten før de bestiller båtturer i Oslofjorden, og i den forbindelse ønsker vi deg hjertelig velkommen til Rådhusbryggen der S/V Legend ligger ved kai.