seiltur oslojorden.png

Båtutleie i Oslofjorden

Har dere vurdert båtutleie i Oslofjorden i stedet for den vanlige sommerfesten på jobben?

Det er noe helt spesielt når man kommer sammen på skvulpende bølger og med S/V Legend lover vi dere en uforglemmelig maritim opplevelse. Båtutleie i Oslofjorden passer for alle typer arrangementer og selskaper.

Gjennom flere år har vi knyttet til oss kunnskapsrike samarbeidspartnere som kan tilby alt fra en 15 minutters introduksjon om fjorden til skreddersydde heldagsopplegg. På denne måten kan båtutleie i Oslofjorden fungere som et alternativ til firmafesten eller en måte å vise sine kunder at man har et samfunnsansvar.

Båtutleie i Oslofjorden med en over hundre år gammel båt gjør det hele enda mer spesielt. Med sin lange og nesten mytiske historie, er det et ærverdig fartøy man seiler på, noe som også skaper en unik atmosfære. Den friske havluften gjør også noe med apetitten, og derfor har våre dyktige kokker satt sammen en deilig meny, der vi er sikre på at noen og enhver vil finne en favoritt. Det er listet allergener under hver enkelt rett på menyen.

Fartøyet er naturligvis tilrettelagt dagens høye krav til maritim sikkerhet og vårt glade og erfarne mannskap sørger for at dere er i gode hender. Dersom dere har egne ønsker i forhold til mat, underholdning eller annet, vil vi strekke oss så langt som mulig for å imøtekomme disse. Har dere noen spørsmål vedrørende båtutleie i Oslofjorden, er det bare å ta kontakt med oss eller komme på besøk til Rådhusbryggen der vi ønsker dere velkommen til en omvisning.

Vi er stolte over å kunne tilby båtutleie i Oslofjorden med S/V Legend og gleder oss til å gi dere en maritim opplevelse utenom det vanlige.