båtutleie oslojorden.png

Dagsleie av båt i Oslo

Er du på jakt etter dagsleie av båt i Oslo til et større selskap? Med over hundre år gamle S/V Legend kan vi ta grupper på mellom 50 og 160 gjester når vi setter ut med fulle seil. Vårt glade og erfarne mannskap sørger for at dere er i trygge hender under hele reisen. Dagsleie av båt i Oslo kan være et godt alternativ til en vanlig firmafest og vi sørger naturligvis for utsøkt mat og drikke underveis.

Dagsleie av båt i Oslo med S/V Legend er ikke som en hvilken som helst båttur. Hun ble opprinnelig bygget i Nederland som frakt- og fiskeskip i 1915. Under den 2. verdenskrig var fartøyet en viktig brikke for motstandsbevegelsen i Holland fram til 1944 da den ble meldt savnet. Tre år senere dukker hun opp i New Foundland og først i 1955 havnet hun på norske hender. I dag er vi stolte av å kunne tilby våre gjester dagsleie av en slik historisk båt. Hvis dere ønsker å ta en titt på landets eneste sertifiserte, seilende miljøfartøy, er det bare å ta turen til rådhusbrygga der vi holder til.

Båten er Blueflag-registrert og har en innredning i teak og mahogni. Med to store dekk er hun en maritim opplevelse av de få når seilene er oppe. Under dagsleie av båt i Oslo behøver dere ikke å tenke på mat, da vi har en bred meny med godbiter fra både land og vann. Allergener er listet under hver rett i menyen.