Firmatur på båt

seiltur oslojorden.png
 
 

Stadig flere virksomheter i hovedstadsområdet velger å holde firmatur på båt. Enten som et innslag der båten fungerer som en hyggelig og behagelig reise fra et punkt til det neste, eller man holder sin firmatur på båt med en velkomponert treretters meny over en hel aften.

Selve båten har en innredning av teak og mahogni, toalettene er flislagte og med hennes to store dekk er hun en helt unik opplevelse. Når vi seiler for fulle seil har vi plass til mellom 50 og 160 gjester, og velger dere å holde firmatur på vår båt kan dere være helt trygge på at fartøyet oppfyller dagens høye krav til sikkerhet.

Oslofjorden er vakker hele året og det er ingen steder man kan oppleve dette bedre enn fra fjorden på firmatur i en gammel og ærverdig båt. Bygget i 1915 som frakt- og fiskebåt, brukt av den hollandske motstandsbevegelsen under 2. verdenskrig og i 1955 kommer hun i norsk eierskap etter en forunderlig tur til New Foundland.

Frisk havluft gjør noe helt spesielt med apetitten og her har vi en velkomponert meny å tilby både til deg som liker havets frukter og deg som er glad i ordentlig mørt kjøtt. Vi har også mindre retter som passer bedre om man er på firmatur i båt tidligere på dagen. Menyen har også listet alle allergener for hver rett, og dersom det er spesielle ønsker er det bare ta kontakt med oss. For oss er det aller viktigste at dere får en fantastisk firmatur med båt og derfor vil vi strekke oss langt for å imøtekomme våre gjesters ønsker.