båtutleie oslojorden.png

Fjordcruise i Oslofjorden

Dersom du vurderer å arrangere selskap i form av fjordcruise er vi det naturlige valget!

Med vår seilbåt S/V Legend tilbyr vi fjordcruise for 50-160 gjester og er ypperlig for firmafester, jubileum eller andre anledninger. Vi skreddersyr og tilpasser vårt opplegg etter dine ønsker.

Innredningen ombord er i teak og mahogni. Toalettene er flislagte og selv om hun er pusset opp og fikset på, kan man merke historiens sus når du gjester båten som ble bygget som frakt- og fiskeskip i Schweningan i Nederland i 1915.

Meny med noe for enhver smak
Fjordcruise er midt i blinken for deg som ønsker å arrangere et selskap som skiller seg ut, og som gjestene vil minnes for alltid. Nyt sommervinden fra sjøen ombord med vår autentiske og anerkjente kulinariske meny sammensatt av våre dyktige kokker.

Ønsker du underholdning?
Vi har selvfølgelig tenkt på deg som ønsker underholdning underveis av fjordcruiset. Derfor samarbeider vi med en rekke aktører for å supplere ditt arrangement med underholdning etter behov. Det være seg Oslo String Swing kvartett på fordekk til velkomstdrinken, den råeste DJ, eller Kaptein Rødskjegg til barnas store glede.

Dersom du ønsker å se mer av S/V Legend er du hjertelig velkommen til å komme innom Rådhusbryggen hvor vi ligger til kai. Vi ser frem til ditt besøk!