Lunsjcruise i Oslofjorden

seiltur oslojorden.png
 
 

På lunsjcruise kan dere nyte retter valgt fra vår meny, mens dere opplever sommeren blant øyene i indre Oslofjord. Med en utvidet og lekker lunsjmeny komponert av markedets ferskeste råvarer, danner våre båtturer i Oslofjorden grunnlaget for livslange minner og fine opplevelser.

Vi ser at etterspørselen øker blant bedriftene i Oslo-området, samtidig som vi får svært gode tilbakemeldinger fra våre besøkende.

Lunsjcruise under miljøbevisste og eksklusive omgivelser
Vår seilbåt er Blueflag- registrert og unik i form av at det er Norges eneste seilende og sertifiserte miljøfyrtårn. Den eksklusive innredningen er i teak og mahogni, toalettene er flislagte og selv om hun er pusset opp og fikset på, kan man merke historiens sus når man drar på lunsjcruise i Oslofjorden.

Dersom det er spesielle ønsker i forhold til mat ombord, er det naturligvis bare å kontakte oss på forhånd. Vi strekker oss langt for at deres lunsjcruise skal bli så vellykket som mulig.
Mange setter pris på å se båten før de bestiller båtturer i Oslofjorden, og i den forbindelse ønsker vi deg hjertelig velkommen til Rådhusbryggen der S/V Legend ligger ved kai.

Lunchcruise kan bookes for minimum tre timer. Pris kr 18.500,- (eks. mva) Du kan også ta kontakt med oss på telefon og E-post dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vårt lunsjcruise.